No coz, jestem tego doskonalym przykladem. Sam zainwestowalem wiele pracy i pieniedzy aby moj samochod jezdzil jak powinien. Urodzila mi sie cora i psikus
Moon nie ma sie co dziwic ze ludzie nie wierza, sam wiesz lub domyslasz sie jakie w kraju sa walki z autami, pewno jeszcze wiele wody w rzekach uplynie zanim zaczną bardziej ufac sprzedawcą. Choc to nie tylko u nas w kraju sa takie walki, jak mieszkasz w Hiszpanii to pewno slyszales ze tam tez sa rozne numery, ze juz nawet nie wspomnę że tam to co drugie auto jest niezle poobijane, juz nawet nie chce myslec co sie w srodku dzieje. Zreszta tak jest na calym swiecie, Polacy sa tylko czasami bardziej "kreatywni" od innych nacji

.
Coupe nie nadaje sie do przewozu dziecka, wozka etc....
Za to Sportback wydaje mi sie ze tak, oczywiscie zaraz zaczna sie zale ze ktos mega wysoki bedzie mial problemy z tylu etc, etc, ale ludzie popatrzcie na to co bylo lata temu w jak malych autkach miescily sie cale rodziny. Oczywiscie teraz mamy inne standardy, ale wydaje mi sie ze Sportback spokojnie da rade 4-ro osobowej rodzinie, z dzieciakami tak do 14-15 lat........