Autor Wątek: Problem z pradem  (Przeczytany 448 razy)

Offline orieh

  • Nowy klubowicz
  • *
  • Wiadomości: 17
  • Imię: Bartek
  • Miasto: Piła
  • Oznaczenia Silnika:: 2.0TDI 170KM: CAHA
  • Rocznik Auta: 2011
  • Rodzaj Napedu: FWD
  • Rodzaj Paliwa: ON
  • Skrzynia Biegów: Manual
  • Typ auta: 8T
  • Typ Nadwozia: Coupe
  • Województwo: Wielkopolskie
Problem z pradem
« dnia: Kwiecień 16, 2018, 19:27:20 pm »
Witam  koledzy. Mam problem z moja A5 tzn z prądem. Po dłuższym postoju coś kradnie " prąd ". Wspomnę, że został założony nowy akumulator i niestety nadal jest to samo. Może ktoś miał podobny przypadek? Od czego powinienem zacząć szukać? Prosił bym o jakieś sugestie. Pozdrawiam

Offline pydzik

  • Początkujący
  • *
  • Wiadomości: 3
  • Rocznik Auta: 2010
  • Rodzaj Napedu: QUATTRO
  • Rodzaj Paliwa: PB
  • Skrzynia Biegów: S-Tronic
  • Typ auta: 8T
  • Typ Nadwozia: Sportback
  • Województwo: Dolnośląskie
Odp: Problem z pradem
« Odpowiedź #1 dnia: Maj 04, 2018, 11:43:36 am »
Skąd wiesz, że kradnie? Kodowałeś aku po wymianie?

Offline orieh

  • Nowy klubowicz
  • *
  • Wiadomości: 17
  • Imię: Bartek
  • Miasto: Piła
  • Oznaczenia Silnika:: 2.0TDI 170KM: CAHA
  • Rocznik Auta: 2011
  • Rodzaj Napedu: FWD
  • Rodzaj Paliwa: ON
  • Skrzynia Biegów: Manual
  • Typ auta: 8T
  • Typ Nadwozia: Coupe
  • Województwo: Wielkopolskie
Odp: Problem z pradem
« Odpowiedź #2 dnia: Maj 04, 2018, 22:38:27 pm »
Tak ako było kodowane. Dzięki za zainteresowanie ale problem znaleziony i naprawiony - felerny regulator napięcia. Pozdrawiam


Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15