Autor Wątek: syczenie z nawiewu po załączeniu klimatyzacji  (Przeczytany 76 razy)

Offline Lubaz

  • Nowy klubowicz
  • *
  • Wiadomości: 13
  • Płeć: Mężczyzna
    • Status GG
  • Imię: Jarosław
  • Miasto: Frankfurt nad Menem
  • Oznaczenia Silnika:: 3.0 TFSI CAKA
  • Rocznik Auta: 2010
  • Rodzaj Napedu: QUATTRO
  • Rodzaj Paliwa: PB
  • Skrzynia Biegów: S-Tronic
  • Typ auta: 8T
  • Typ Nadwozia: Sportback
  • Województwo: Małopolskie
syczenie z nawiewu po załączeniu klimatyzacji
« dnia: Grudzień 27, 2019, 22:49:40 pm »
Hejka wszystkim,

taka trochę dziwna sytuacja. Klima ( sprężarka ) się załącza, ale słychać takie dziwne syczenie z środkowego nawiewu.
Tylko klima raczej nie chłodzi.

Mam pewne podejrzenie. Może mi ktoś odpowiedzieć ile powinienem mieć gr czynnika w układzie ?

WAUZZZ8T4AA063000

Chodzi o to, że miałem małą naprawę i trzeba było rozłączyć układ klimatyzacji.
Przed robotą było wszystko ok z klima, naprawa nie związana z klimatyzacją.

Pozdrawiam
Audi S5 435 ps 580 Nm :D

Offline Lubaz

  • Nowy klubowicz
  • *
  • Wiadomości: 13
  • Płeć: Mężczyzna
    • Status GG
  • Imię: Jarosław
  • Miasto: Frankfurt nad Menem
  • Oznaczenia Silnika:: 3.0 TFSI CAKA
  • Rocznik Auta: 2010
  • Rodzaj Napedu: QUATTRO
  • Rodzaj Paliwa: PB
  • Skrzynia Biegów: S-Tronic
  • Typ auta: 8T
  • Typ Nadwozia: Sportback
  • Województwo: Małopolskie
Odp: syczenie z nawiewu po załączeniu klimatyzacji
« Odpowiedź #1 dnia: Grudzień 31, 2019, 15:20:57 pm »
Sprawa wyjaśniona. Serwisant źle nabił układ.
Audi S5 435 ps 580 Nm :D

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15